Verzenden en retourneren

Levertijd Mendretti Bike Care
Wij streven naar een levertijd van maximaal 3 werkdagen. Veel wordt direct uit voorraad geleverd, maar een aantal artikel bestellen wij rechtstreeks bij de fabriek in Denemarken en/of Frankrijk. Deze leveranciers hanteren een levertijd varierend van resp. 2 weken tot 3 maanden. 
 

Verzending

Uw bestelling wordt gereed gemaakt voor verzending en bij u bezorgd vanaf € 8,50 binnen Nederland en België . Elk pakketje is hierdoor te traceren. 

 

Wie brengt mijn bestelling?

Wij verzenden vrijwel alle pakketten standaard met PostNL, één van Nederlands meest toonaangevende dienstverleners op de post- en pakketmarkt.

Bij verzending met PostNL dient eventueel de ontvanger te tekenen voor ontvangst. Tot het moment waarop de ontvanger het bewijs van aflevering tekent, zal de chauffeur uw pakketten niet uitleveren. Zo is het pakket altijd traceerbaar. Uw pakket is ook door ons verzekerd tot een bedrag van €500.

Hoe word mijn bestelling aangeleverd?

Bestellingen die worden verzonden met PostNL worden aangeleverd in degelijke verpakking om uw producten in goede staat te houden.


Retourneren bij Mendretti Bike Care

Wij hanteren een 100% tevredenheids garantie. Dus bent u toch niet helemaal tevreden of heeft u het verkeerde onderdeel besteld, dan kunt u uw aankoop retourneren binnen 14 dagen na ontvangst, mits het product ongebruikt is.

Mendretti Bike Care

Veilingstraat  7 - 8510

7545 LZ  ENSCHEDE


U krijgt dan het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten en 15% handelingskosten terug. De kosten voor retourverzending worden niet vergoed.   

Volg hiervoor dan zorgvuldig deze procedure:

1) Neem binnen 14 dagen na ontvangst  via onderstaand mailadres contact op met ons:

 Retour zendingen dient u aan te melden via administratie@mendretti vermeld daarbij:

- Adresgegevens
- Factuurnummer
- Reden van retour

2) Na bevestiging van onze klantenservice stuurt u de bestelling binnen 7 dagen naar ons terug. U dient tevens een kopie van uw factuur mee te sturen en daarop uw bankrekeningnummer te vermelden waarop wij het aankoopbedrag kunnen terugstorten.

3) Zodra wij de goederen in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u binnen enkele werkdagen hiervan een bevestiging. Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag excl. de verzend- en administratiekosten van de heenzending zo spoedig mogelijk terugstorten, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat u de producten heeft teruggestuurd.

Speciaal bestelde onderdelen bij de fabrikant met een langere levertijd, kunnen niet meer geannuleerd of geretourneerd worden.

MENDRETTI BIKE CARE (MBC)

KvK-nummer: 70702004
BTW-nummer: NL858427710B01
IBAN: NL44KNAB0257057455

E-mail: service@mendretti.nl